![wink [wink]](./images/smilies/msn-wink.gif)

Delillah napisał(a):To będzie smutny post. Niektórzy z Was już wiedzą.
Niektórym z Was pisałam o problemach zdrowotnych męża. I niestety stało się najgorsze - w dniu 12.08.2023 mój ukochany mąż zmarł![]()
![]()
W dniu wczorajszym był pogrzeb
RunKate pisała w moim imieniu do krawca i PiotraK aby przeprosić za obsuwę w wysyłce kartek - postaram się zebrać siły i je do Was wysłać jak najszybciej, nie lubię mieć zaległości.
Wybaczcie jeśli to jeszcze chwilę potrwa. Cały mój świat rozpadł się na miliardy kawałków i ciężko będzie to znów jakoś zlepić![]()
Jeszcze raz bardzo przepraszam za opóźnienie w wysłaniu kartek
Niektórym z Was pisałam o problemach zdrowotnych męża. I niestety stało się najgorsze - w dniu 12.08.2023 mój ukochany mąż zmarł W dniu wczorajszym był pogrzeb
RunKate pisała w moim imieniu do krawca i PiotraK aby przeprosić za obsuwę w wysyłce kartek - postaram się zebrać siły i je do Was wysłać jak najszybciej, nie lubię mieć zaległości.
Wybaczcie jeśli to jeszcze chwilę potrwa. Cały mój świat rozpadł się na miliardy kawałków i ciężko będzie to znów jakoś zlepić
Niektórym z Was pisałam o problemach zdrowotnych męża. I niestety stało się najgorsze - w dniu 12.08.2023 mój ukochany mąż zmarł![]()
![]()
W dniu wczorajszym był pogrzeb
Wybaczcie jeśli to jeszcze chwilę potrwa. Cały mój świat rozpadł się na miliardy kawałków i ciężko będzie to znów jakoś zlepić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość