I ja OGROMNIE dziękuję Monice_Sabinie za cudna niespodziankę z Gruzji To bardzo miłe, że mimo mojej bardzo już słabej aktywności na pc, ktoś jeszcze o mnie pamięta
i ja dziękuję Monice za niespodziankę z Gruzji mam nadzieję, że plan zrealizowałaś
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Odebrałam w końcu z Żółwiej i tak, dziękuję za kartki świąteczne: - cat-lover, - kolekcji, - Kasik, - Kangaroo82, a ostatniej z Pań też za Szczecin.
Bardzo dziękuję
Przesyłałam Wam w sierpniu mój "nowy" adres. Żółwia jest sprzedana. Aby odebrać przesyłki, jadę teraz pół miasta i kupuję w podziękowaniu słodkości sąsiadowi, który przygarnia moje przesyłki. On ma tendencje do tycia, więc w celach zdrowotnych następnym razem ładnie poproszę wszelkie cudowne niespodzianki na J...ą