POSTCROSSING.com.pl

Pierwsze forum polskich postcrosserów

Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

• Strona główna forum ‹ SUPPORT ‹ PracowniaPocztówek.pl
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj

Opinie, uwagi, sugestie

Odpowiedz

Re: Opinie, uwagi, sugestie

Postprzez Miranda » 2016-07-09, 21:57

ficjak napisał(a):zeszłego tygodnia otrzymałam karteczki i się zakochałam, piękne [h] trójdzielne [h] [h] [h]
fantastyczna jakość, pomysł - oby tak dalej ;)

dziękuję za zamówienie i na pewno będę wracać ;)

[pajac] Dziękuję za przemiłe słowa! I widzę, że dołączyłaś do wielbicieli trójdzielnych pocztówek, bardzo mnie to cieszy :D Niech te się dobrze wysyłają i zapraszam po kolejne [z]
Aktualne adresy:
- Libiąż (dom rodzinny, mogę meldować pocztówki z opóźnieniem)
- Kraków - Przewóz (nowy adres, w końcu własny :D)

Koperta pełna wypisanych pocztówek cieszy mnie tak samo, jak kartki wysłane osobno (:
Miranda
Pocztówkocyty we krwi

Podziękował : 33 razy
Otrzymał podziękowań: 47 razy
  • Strona WWW

Postprzez yyym » 2016-08-23, 15:51

właśnie trafiłam na twój sklep i mam kilka przemyśleń;
- bardzo ładne są wzory, pocztówki są oryginalne, pozytywne, podobają mi się ;)
- pocztówki są bardzo dobrze opisane na stronie, wiadomo, gdzie było zdjęcie zrobione, co przedstawia - tego mi często brakuje w innych sklepach :) widzę fajny widoczek i nie wiem czy to z Polski czy nie, to po co go wysyłać, co mam napisać :P
- ale niestety sklep jest kiepsko zrobiony od strony technicznej (informatycznej) - przycina mi się ten główny slider, bardzo denerwuje mnie ten przycisk "pokaż więcej", jakby od razu nie mogłyby być wyświetlone wszystkie pocztówki, pocztówki ciężko się ogląda, bo mimo ze zdjęcia w podglądzie są duże, to są jakoś tak dziwnie rozmazane, niewyraźne. No i najgorsza rzecz jak dla mnie, to że nie kategorii "wszystkie pocztówki". Musze klikać po koleji w każdą serię, co jest dość męczące, do tego musze klikać w 'pokaż więcej' i zaczynam się przy tym dość irytować :D
yyym
zbiera na znaczki

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postprzez Miranda » 2016-08-23, 19:49

yyym napisał(a):właśnie trafiłam na twój sklep i mam kilka przemyśleń;
- bardzo ładne są wzory, pocztówki są oryginalne, pozytywne, podobają mi się ;)
- pocztówki są bardzo dobrze opisane na stronie, wiadomo, gdzie było zdjęcie zrobione, co przedstawia - tego mi często brakuje w innych sklepach :) widzę fajny widoczek i nie wiem czy to z Polski czy nie, to po co go wysyłać, co mam napisać :P
- ale niestety sklep jest kiepsko zrobiony od strony technicznej (informatycznej) - przycina mi się ten główny slider, bardzo denerwuje mnie ten przycisk "pokaż więcej", jakby od razu nie mogłyby być wyświetlone wszystkie pocztówki, pocztówki ciężko się ogląda, bo mimo ze zdjęcia w podglądzie są duże, to są jakoś tak dziwnie rozmazane, niewyraźne. No i najgorsza rzecz jak dla mnie, to że nie kategorii "wszystkie pocztówki". Musze klikać po koleji w każdą serię, co jest dość męczące, do tego musze klikać w 'pokaż więcej' i zaczynam się przy tym dość irytować :D

Paulino, dziękuję za odzew! Za miłe słowa, a także za konkretne uwagi :)

Od razu spróbuję się wybronić ;)
- slider - tak, przycina się, pracuję nad zniwelowaniem tego efektu, bo mnie samą to denerwuje...
- "pokaż więcej" - a widzisz, to mi się nie rzuciło w oczy, zagłębię się w temat i sprawdzę, czy uda się to zgrabnie ulepszyć
- rozmazane zdjęcia - tak, to też mam na liście do poprawy, obiecuję się z tym ogarnąć w niedługim czasie :D
- kategoria "wszystkie pocztówki" - będzie! Znaczy dodam :)

[napijmy sie]
Aktualne adresy:

Koperta pełna wypisanych pocztówek cieszy mnie tak samo, jak kartki wysłane osobno (:
Miranda
Pocztówkocyty we krwi

• Strona WWW

Postprzez yyym » 2016-08-23, 20:39

cieszę się, że nie obraziłaś się przez to co napisałam, ponieważ miała to być konstruktywna krytyka ;)
bardzo mi miło, że wzięłaś to pod uwagę :)

zamówiłam dziś kilka pocztówek, już nie mogę się doczekać, aż je zobaczę, bo wzory są super [bardzo dobre]
yyym
zbiera na znaczki

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postprzez Miranda » 2016-08-23, 20:41

yyym napisał(a):cieszę się, że nie obraziłaś się przez to co napisałam, ponieważ miała to być konstruktywna krytyka ;)
bardzo mi miło, że wzięłaś to pod uwagę :)

zamówiłam dziś kilka pocztówek, już nie mogę się doczekać, aż je zobaczę, bo wzory są super [bardzo dobre]

Nie obrażam się za konstruktywne uwagi ;) Wręcz bardzo ich wypatruję, bo moja wiedza i moje pomysły są moje - a sklep jest przecież dla Was :D

A Twoje zamówienie właśnie pakuję [z]
Aktualne adresy:

Miranda
Pocztówkocyty we krwi

• Strona WWW

Postprzez Kantorek90 » 2016-11-09, 11:31

Pocztówki już u mnie [pajac] Jak zwykle same cuda [h] dobrze, że polosowałam wczoraj trochę adresów, będzie co wysyłać.

Dziękuję również za gratisy, za wypisaną pocztówkę i za cudowne znaczki na kopercie [h]

Żałuje tylko, że nie było więcej nowych trójdzielnych, ale za to miło zaskoczyłam się cytatami, bo wahałam się nad kupnem ich, ale na żywo są naprawdę świetne, więc cieszę się, że jednak je zamówiłam.

Trudno było mi wybrać ulubione, ale zdecydowanie wybieram muffinkę, Warszawski tunel i książki [h] ostatnio strasznie mi brakowało książkowych pocztówek w naszych forumowych sklepikach. Najpierw moje serce uradowała Sylwia, dodając książkowe nowości, a teraz Ty [h] [h] [h]
NA WYMIANĘ || OTRZYMANE || FAVY PC || FAVY GOOGLE || KARTKI W DRODZE

Masz więcej pocztówek dla mnie? Nie pytaj, naklej na nie stary znaczek i pakuj śmiało do koperty :)
Kantorek90
Pocztówkocyty we krwi

Podziękował : 232 razy
Otrzymał podziękowań: 262 razy

Postprzez Miranda » 2016-11-09, 21:23

Kantorek90 napisał(a):Pocztówki już u mnie [pajac] Jak zwykle same cuda [h] dobrze, że polosowałam wczoraj trochę adresów, będzie co wysyłać.

Dziękuję również za gratisy, za wypisaną pocztówkę i za cudowne znaczki na kopercie [h]

[h] Cieszę się bardzo, że pocztówki dotarły bezpiecznie [ps_guy_ok]

Kantorek90 napisał(a):Żałuje tylko, że nie było więcej nowych trójdzielnych, ale za to miło zaskoczyłam się cytatami, bo wahałam się nad kupnem ich, ale na żywo są naprawdę świetne, więc cieszę się, że jednak je zamówiłam.
Trudno było mi wybrać ulubione, ale zdecydowanie wybieram muffinkę, Warszawski tunel i książki [h] ostatnio strasznie mi brakowało książkowych pocztówek w naszych forumowych sklepikach. Najpierw moje serce uradowała Sylwia, dodając książkowe nowości, a teraz Ty [h] [h] [h]

Postaram się na przyszłość ogarnąć nowe trójdzielne, ale tym razem chciałam właśnie poeksperymentować z cytatami i trochę "regularnych" krajobrazowych wrzucić do puli :D A nad kolejnymi książkowymi też już myślę [z]
Aktualne adresy:

Miranda
Pocztówkocyty we krwi

• Strona WWW

Postprzez Marteczka » 2017-03-05, 17:21

Odebrałam moje pierwsze zamówienie i oficjalnie dołączam do miłośników trójdzielnych [pajac]
Wszystkie pocztówki bardzo mi się podobają, muffin to już w ogóle magia, i te książki.. [h] [h]
dziękuję bardzo, na pewno to nie moje ostatnie zamówienie [lol]
SWAP || Otrzmane || FAV PC || Wishlist

Za ten post autor Marteczka otrzymał podziękowanie od
Miranda(2017-03-08, 14:43)
Marteczka
Namietnie klei znaczki

Otrzymał podziękowań: 15 razy

Postprzez Miranda » 2017-03-08, 14:45

Marteczka napisał(a):Odebrałam moje pierwsze zamówienie i oficjalnie dołączam do miłośników trójdzielnych [pajac]
Wszystkie pocztówki bardzo mi się podobają, muffin to już w ogóle magia, i te książki.. [h] [h]
dziękuję bardzo, na pewno to nie moje ostatnie zamówienie [lol]

Sasasa, kolejna duszyczka przeszła na trójdzielną stronę mocy... [cfaniak] A poważnie to wielce dziękuję za pozytywne słowa [h] I do następnego! :D
Aktualne adresy:

Miranda
Pocztówkocyty we krwi

• Strona WWW

Poprzednia strona

Odpowiedz
Strona główna forum

Powrót do PracowniaPocztówek.pl