ficjak napisał(a):zeszłego tygodnia otrzymałam karteczki i się zakochałam, pięknetrójdzielne
![]()
![]()
![]()
fantastyczna jakość, pomysł - oby tak dalej![]()
dziękuję za zamówienie i na pewno będę wracać
![[pajac]](./images/smilies/clap.gif)
![z [z]](./images/smilies/naughty.gif)
ficjak napisał(a):zeszłego tygodnia otrzymałam karteczki i się zakochałam, pięknetrójdzielne
![]()
![]()
![]()
fantastyczna jakość, pomysł - oby tak dalej![]()
dziękuję za zamówienie i na pewno będę wracać
yyym napisał(a):właśnie trafiłam na twój sklep i mam kilka przemyśleń;
- bardzo ładne są wzory, pocztówki są oryginalne, pozytywne, podobają mi się![]()
- pocztówki są bardzo dobrze opisane na stronie, wiadomo, gdzie było zdjęcie zrobione, co przedstawia - tego mi często brakuje w innych sklepachwidzę fajny widoczek i nie wiem czy to z Polski czy nie, to po co go wysyłać, co mam napisać :P
- ale niestety sklep jest kiepsko zrobiony od strony technicznej (informatycznej) - przycina mi się ten główny slider, bardzo denerwuje mnie ten przycisk "pokaż więcej", jakby od razu nie mogłyby być wyświetlone wszystkie pocztówki, pocztówki ciężko się ogląda, bo mimo ze zdjęcia w podglądzie są duże, to są jakoś tak dziwnie rozmazane, niewyraźne. No i najgorsza rzecz jak dla mnie, to że nie kategorii "wszystkie pocztówki". Musze klikać po koleji w każdą serię, co jest dość męczące, do tego musze klikać w 'pokaż więcej' i zaczynam się przy tym dość irytować :D
yyym napisał(a):cieszę się, że nie obraziłaś się przez to co napisałam, ponieważ miała to być konstruktywna krytyka![]()
bardzo mi miło, że wzięłaś to pod uwagę
zamówiłam dziś kilka pocztówek, już nie mogę się doczekać, aż je zobaczę, bo wzory są super
Kantorek90 napisał(a):Pocztówki już u mnieJak zwykle same cuda
dobrze, że polosowałam wczoraj trochę adresów, będzie co wysyłać.
Dziękuję również za gratisy, za wypisaną pocztówkę i za cudowne znaczki na kopercie![]()
Kantorek90 napisał(a):Żałuje tylko, że nie było więcej nowych trójdzielnych, ale za to miło zaskoczyłam się cytatami, bo wahałam się nad kupnem ich, ale na żywo są naprawdę świetne, więc cieszę się, że jednak je zamówiłam.
Trudno było mi wybrać ulubione, ale zdecydowanie wybieram muffinkę, Warszawski tunel i książkiostatnio strasznie mi brakowało książkowych pocztówek w naszych forumowych sklepikach. Najpierw moje serce uradowała Sylwia, dodając książkowe nowości, a teraz Ty
![]()
![]()
Marteczka napisał(a):Odebrałam moje pierwsze zamówienie i oficjalnie dołączam do miłośników trójdzielnych![]()
Wszystkie pocztówki bardzo mi się podobają, muffin to już w ogóle magia, i te książki..![]()
![]()
dziękuję bardzo, na pewno to nie moje ostatnie zamówienie
Powrót do PracowniaPocztówek.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość