Z okazji Światowego Dnia Poczty pocztówki wydane przez Postrabbit kosztują jedynie złotówkę Promocja obowiązuje 9 października do północy. Zapraszam do świętowania! https://postrabbit.pl
Przy wymianie w kopercie proszę o ładne znaczki na niej "This shining city built of gold, a far cry from innocence.There's more than meets the eye round here look to the waters of the deep"
(przemierzając się do płatności, logując do banku, odruchowo zaczęłam wpisywać login męża )
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP
przesyłka u mnie, dziękuję a królik z kapelusza to zdecydowanie moja ulubiona metoda zakupów pocztówkowych, ukłony za pomysł
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP