na ostatniej partii pocztówek absolutnie nie da się pisac piórem wiecznym
rozmazuje się na maxa, zepsulam tak jedną kartke :(
theyette napisał(a):ene, wystarczy odpowiedni atramentA powiedzieć, że pióro jest marne, to obraza śmiertelna, o.
kesja, ja nie zauważyłam problemów.
kesja napisał(a):na ostatniej partii pocztówek absolutnie nie da się pisac piórem wiecznym
rozmazuje się na maxa, zepsulam tak jedną kartke :(
kesja napisał(a):próbowałam trzema rodzajami piór watermanem, parkerem i herlitzem z róznymi atramentami, wszystkie rozpływają się w pajączki ( juz do końca zepsułam tę kartkę, której i tak bym nie wysłała.pisane żelopisem schnie ok kilku minut
po wszystkich innych kartkach z poprzednich spokojnie się dało, upatruję trudność z zmianie rodzaju papieru
dla mnie to akurat wazne bo głownie pisze piórami
wanderlust napisał(a):Karteczki w końcu doszły i do mnieSwoją drogą gdańska poczta nieźle się obija, że tak długo szły na priorytecie
![]()
Dziękuję bardzo, wszystkie się wszystkim bardzo podobają
wanderlust napisał(a):Karteczki w końcu doszły i do mnieSwoją drogą gdańska poczta nieźle się obija, że tak długo szły na priorytecie
![]()
krawiec napisał(a):wanderlust napisał(a):Karteczki w końcu doszły i do mnieSwoją drogą gdańska poczta nieźle się obija, że tak długo szły na priorytecie
![]()
Jeżeli powyżej 4 dni roboczych od daty nadania , to piszcie reklamację .
Sylvian napisał(a):krawiec napisał(a):wanderlust napisał(a):Karteczki w końcu doszły i do mnieSwoją drogą gdańska poczta nieźle się obija, że tak długo szły na priorytecie
![]()
Jeżeli powyżej 4 dni roboczych od daty nadania , to piszcie reklamację .
Akurat w 4 dniach się zmieścili.
Goss-ia napisał(a):co prawda moja paczuszke dostalam juz jakis czas temu,ale nie mialm okazji, w miejscu publicznym,
podziekowac Sylwii.![]()
![]()
moje kartki zostaly wyslane jeszcze przed dokonaniem wplaty![]()
doszly szybko i doskonale zabezpieczone.
zostalam fanka kulinarnych,czekam na nowe.
Kantorek90 napisał(a):Paczuszka dzisiaj dotarła do mnie![]()
Pocztowki jak zwykle przepiękne i jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach![]()
Dziękuje za cudowne gratisy, na które zawsze czekam z niecierpliwoscią, bo strasznie cieszy mnie, że są zawsze spoza oferty sklepiku, więc dzięki temu są cudowną niespodzianką![]()
Dziękuje też za miłą karteczkę![]()
![]()
Oczywiście nowe taśmy też są cudowne i żałuje, że wzięłam tylko trzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość