![[dobre]](./images/smilies/thumbsup.gif)
#43 #44 #45 dotarły do Marty, która jeszcze przesyła kilka zdań:
Witam WSZYSTKICH, niestety nie piszę do Was osobiście gdyż od samego początku mam nie po drodze z forum, najpierw nie mogłam się zarejestrować a później za każdym razem kiedy chciałam coś napisać pokazywał mi się błąd, no cóż widocznie tak miało byćOgromnie Wam dziękuje za wszystkie cudowne pocztówki jakie dostałam. To naprawdę niesamowite uczucie kiedy jednorazowo znajduje się w skrzynce tyyyle kartek i to spojrzenie listonosza o co chodzi...? Podoba mi się wszystko co dostaję, więc niech nikt się nie martwi że jakaś kartka nie spodobała mi się. No i znaczki.... niektóre to naprawdę ślicznotki
Kiedy zobaczyłam aukcję od razu postanowiłam licytować, w połowie stwierdziłam że jednak to zbyt duża kwota, ale w ostatniej chwili jakoś tak samo wyszło, nie żałuję, cel szczytny i przygoda mega, ale obawiam się że to pierwszy ale nie ostatni raz. Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam za te wszystkie chwile poświęcone na wybór pocztówki, znaczka i napisanie kilku miłych słów. Życzę Wszystkim wielu pięknych kartek
![]()