W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP
W Auchan święta już pełną parą (od 2 listopada). Poza karnetami świątecznymi są też kartki świąteczne, wydane przez Verte. UWAGA - tylko na jednym wzorze znalazłam nadrukowane życzenia i to w taki sposób, że jest mnóstwo miejsca do pisania własnych życzeń. Super, bo ostatnio były ogromne kłopoty ze znalezieniem niezadrukowanych kartek. Kartki są z tych odrobinę większych, praktycznie w każdym stylu - religijne, bombki, mikołaj, choinka, z brokatem i bez. Płaciłam za kartki od 0,49zł do 1,51zł.
Udał mi się wypad po klej do papieru Teraz tylko jeszcze przydałyby się ładne świąteczne znaczki, ech!
Fajna widokówka, chętnie bym zakupił. Jakbym widział moje miasto. Swego czasu miałem pomysł, aby zrobić takie widokówki z Bytomia z racji zajmowania się problemem ruin w moim mieście (http://www.ruiny.bytom.pl). To miał być taki szokujący przekaz, ale finalnie dałem sobie spokój