Skrytka zlikwidowana Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Dzień dobry. Nie jestem tu nowa, ale dziesięć lat przerwy to jak zaczynanie od początku. A stare hasło działa . Nie będę bardzo aktywna, na oficjalnym PC też nie logowałam się od lat, ale powrócę kiedyś do tej zabawy, może na emeryturze... Przypomniała mi się pierwsza akcja z pocztówkami dla WOŚP, której kibicowałam i najwyższy czas dołączyć , we właściwym wątku deklaruję na razie skromnie jedną kartkę. Pozdrawiam wszystkich Beata P (BP)
Skrytka zlikwidowana Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Witam wszystkich nazywam się Marta postcrossing to dla mnie nowość ale jednocześnie miłość od pierwszego wejrzenia wygrana aukcji na rzecz WOŚP to mega przeżycie, kiedy znajduje tyle pięknych i wyjątkowych pocztówek w skrzynce prawie podskakuje z radości