Mnie to wygląda na jakąś torbo-walizkę, starodawny transporterek. A facet ups...
Zamierzam żyć wiecznie. Jak na razie idzie mi całkiem nieźle. Kartki ze znaczkami lub w kopercie, proszę nie przejmować się możliwością dubla. Poproszę o wysyłkę na adres domowy. :)
może to cewnik, a on ma cudowny mocz? Odmładzający na przykład...
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
no może to możee kupka ma własciwosi wygłądzające (musi mić przy tym permanentną biegunkę)
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Autorka napisała, że zrobiła tę kartkę z osobą którą bardzo kocha!!! I na dodatek przyznała, że nie jest bardzo ładna! Nie wiem jak wy, ale ja nie lubię kartek własnoręcznie robionych! Szczególnie takich jak ta!