Póki co wysylalam jakiś bilet, zakładkę do książek, monety oraz reklamy filmów z kina (kolekcjonowala dziewczyna)
Sama otrzymałam już sporo herbat, cukier, monety, banknoty, zakładki i magnesy

~Nikitka~ napisał(a):Ja jak na razie wysłałam 4 paczuszki z kartkami i w każdej doczepiałam monety. Jednak pomyślałam sobie, że oprócz oczywiście widokówek, które wysyłam mogłabym dodać taką widokówkę narysowaną prze zemnieLubię szkicować i ponoć jak mówią inni dobrze mi to wychodzi, więc mogłabym na kartce bloku technicznego narysować jakiś motyw z bajek, anime lub zwierzęta, wyciąć by kartka była w standardzie 10 x 15 i dorzucić jako upominek. Co o tym sądzicie? Cieszylibyście się z takiego dodatku? Nawet na komputerze zrobiłam kilka projektów, te akurat z Disneya:
Przód
Tył
Oczywiście wszystko było by naszkicowane, a tekst ręcznie napisanyProszę o szczere opinie, nawet jeśli mielibyście skrytykować mój pomysł :D
justys napisał(a):~Nikitka~, są też puste kartki na poczcie-wtedy z tyłu już masz miejscena adres i nie musisz sama wycinać
ja bym wolała bez tych "ramek", ale to kwestia gustu, poz tym wiesz zawsze to inaczej komputerowo a nie wiem jak ręcznie Ci to wychodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości