Zważywszy, że nasz brak planów na wakacje okazał się strategią, gdyż mój luby zapadł wczoraj na różę, i zamiast urlopu od 5.7. ma L4 od dziś (niby i tu 2 tygodnie, i tu, ale wiadomo, co byśmy woleli :D), poszukam wydarzeń u siebie, albo niedaleko, sprawdzę i dam znać, jak mi się podobało
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Nowy poczet władców Polski 17 maja - 31 sierpnia 2021r. Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. dr. W. Bełzy, Wypożyczalnia Główna – Stary Rynek 24, Bydgoszcz https://biblioteka.bydgoszcz.pl/wydarze ... ow-polski/
nie sią to duże wystawy, raczej do obejrzenia przy okazji, a nie jako powód wizyty we Wrocławiu
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Wiem, że niektórzy z Was nie mogli się doczekać, więc z radością informuję, że dziś pojawiła się oficjalna informacja o wystawie Tamary Łempickiej w Lublinie Zamek Lubelski, 18 marca – 14 sierpnia 2022 r.
"18 marca, w 42. rocznicę śmierci Tamary Łempickiej, otworzymy wystawę w całości poświęconą artystce: „Tamara Łempicka. Kobieta w podróży”. Będzie to pierwsza w Polsce monograficzna prezentacja prac znanej na całym świecie malarki."
Mówisz, że trzeba w końcu przejechać się do Lublina?