No dobrze, a czego słucham? Chade, Bonsona, Piha, Donguralesco (Gural), Gabi, Huczuhucza, Kaliego, Małpę, Paktofonikę, Kaliber, Słonia, Eldo... To i tak mała część tego wszystkiego
![[torba na głowie]](./images/smilies/bag.gif)
Jaśmina napisał(a):Od 3 lat uwielbiam rap.
Quentinhill_ napisał(a):Kiedyś słuchałam wyłącznie doom metalu, sentyment dalej pozostał i czasem lubię sobie włączyć Swallow the Sun na przykład.
Monikucha napisał(a):Quentinhill_ napisał(a):Kiedyś słuchałam wyłącznie doom metalu, sentyment dalej pozostał i czasem lubię sobie włączyć Swallow the Sun na przykład.
Bardzo dobry zespol, chociaz po przesłuchaniu całego albumu zawsze mam jakiegos doła. Bardzo podobała mi się ich współpraca z gosciem z Revered Bizzare.
Mi w metalu brakuje porzadnego kobiecego wokalu, zazwyczaj babki spiewaja jak mimozy co maja zaraz skonac albo growluja, a tego u kobiet nie jestem w stanie zniesc. Znam jeden zespol, który odpowiada mi pod względem muzycznym i wokalnym. Triosphere z Norwegii, widziałam ich kiedys na koncercie, gdzie byli supportem, naprawde nieźle wypadli, później poszukałam ich na yt i mi się spodobalo
Powrót do MUZYKA, FILM, KSIĄŻKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości