Swap Favy Otrzymane Interesują mnie mosty, zamki, krajobrazy (zwłaszcza góry), night view, wilki, koty i ptaki drapieżne (orły, sokoły, herosy ) Kartki zawsze wypisane ale jak masz kilka, to mogą być w kopercie. Nie sugerujcie się favami z PC.
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Ja po raz drugi oglądam The Crown - wspaniały serial Ponadto wzięłam się troszkę za superbohaterów i zaczęłam oglądać Supergirl i Flasha - bardzo fajne serialiki
Przy wymianie w kopercie proszę o ładne znaczki na niej "This shining city built of gold, a far cry from innocence.There's more than meets the eye round here look to the waters of the deep"
W tych szalonych czasach możecie słać na adres domowy Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu fav PCfav zonerama SWAP
Ja ostatnio oglądam serial Coroner - nie jest specjalnie lekki, ale nie należy też do grupy tych nużących seriali kryminalnych.
Dobre Miejsce - było ekstra, ale tylko w pierwszym sezonie :(
Czekam teraz na jakiś dobry serial fantasy, bo komiksowymi ekranizacjami już się przejadłam, wolę je jednak w wersji nieokrojonej i komiksowej - na papierze.
Star Trek Discovery jest niezły polecam, zerknęłam przez czysty przypadek, bo nie lubię ST, a tu mnie wciągnął i zaskoczył na plus.
No właśnie ja też oglądałam cały pierwszy sszon dobrego miejsca, ale drugi mnie znudził