Kiedyś męczyłem regularnie CD Action, ale od lat w nic poza pokerem nie gram i z tegoż powodu już nie kupuję. Ostatnio zdarza mi się nabyć i radować chyba tylko Focusem [niestety nie dostaję ich za darmo w kiosku od znajomej ( ; ]
Skoro już wygrzebujemy stare wątki.. :D
Ja ostatnimi czasy kupuję InStyle i JOY - w ramach pracy nad wizerunkiem przed wejściem na rynek pracy (jak to zabrzmiało..). Niestety jak dotąd kończy się na czytaniu i oglądaniu ciuchów na obrazkach Zresztą z tego drugiego pisma chyba zrezygnuję..
.... eee... jakoś tak czekając, aż wgra mi się pocztówka...
Jedyne gazety jakie obecnie czytam to czasopisma o tematyce ogrodniczej i wiejskiej "Mój piękny ogród", "Sielskie Życie" etc.:
oraz branżowej
"Nauczycielka Przedszkolna" etc.:
Kiedyś prenumerowałam Focusa i Focusa Historia, ale coś ostatnio w tym pierwszym więcej reklam niż artykułów więc zostałam tylko przy FH.
Czytam jeszcze Dziennik Zachodni, jak wpadnie mi w ręce i Świat Seriali (nie mam czasu oglądać tasiemców, więc czasem tylko poczytam opis i wiem o co cho )
Etna napisał(a):Kiedyś prenumerowałam Focusa i Focusa Historia
ja też :] ale nie nadążałam czytać...
ALBUMY || fav PC || wishlist Zanim wyślesz-sprawdź moje otrzymane i w drodze Zbieram kartki wypisane, ale wysłać możesz kilka w kopercie UWAGA nowy adres !! (już nie Rz-w) "Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko"A. Einstein
ostatnio z ciekawości kupiłam sobie English Matter. Mam problem z angielskim, a moja dawna korepetytorka poleciła mi to czasopismo. Postanowiłam sobie zakupić to czasopismo :) Czy macie z nim jakieś doświadczenia ?
to jest to co tam artykuly sa i pod spodem słówka? Ja mam kilka numerów po hiszpansku, ale jak dla mnie trochę jednak za wysoki poziom :P i słownika musiałam jednak używać:)
a z angielskiego nie czytałam nigdy :)
ALBUMY || fav PC || wishlist Zanim wyślesz-sprawdź moje otrzymane i w drodze Zbieram kartki wypisane, ale wysłać możesz kilka w kopercie UWAGA nowy adres !! (już nie Rz-w) "Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko"A. Einstein