MOJE ULUBIONE KARTKI: 10x15, czyste, w kopercie, poziome, z przodu napis miejscowości, truskawki, Kraków, Sisi, Z. Neuschwanstein, Panda, Tygrys, dworce kolejowe, pociągi.
Wysłany: 2010-02-16, 13:32
Prosze o przetłumacznie
Witaj!
Wysłałam do Ciebie oficialną kartkę z postcrossing.com, minęło już ... dni a kartka wciąż nie została zarejestrowana.
Pocztówka nie dotarła jeszcze do Ciebie czy już dotarła ?
Proszę jeśli otrzymałeś/otrzymałaś zarejestruj kartkę.
A tak nie całkiem do tematu, ale chciałam zapytać, czy po za tekstem przez was napisanym, rysujecie coś na kartkach? jakieś słoneczka, kwiatuszki, baranki...? albo naklejacie jakies naklejki? Lubicie takie otrzymywać?
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
bo mam dwie kartki do Niderlandów i napisalam już tekst (zajął mi dwie kartki bez miejsca na adres i znaczki), a że wysyłam obie do tej samej osoby to w kopercie. No i zostało mi dużo wolnego miejsca właśnie przy adresie i tak jakoś łyso to wygląda. Zastanawiam się czy coś by nie dorysować kolorowymi dlugopisami. A jakim kolorkiem piszecie kartki? Tradycyjnie niebieskim lub czarnym długopisem, czy jakoś inaczej?
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
Pscolka_jo z pocztą za pan brat WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
ja zawsze piszę national costume, albo folk costume bo tak znalazłam na wiki. Ale szczerze mówiąc nie jestem pewna czy tak to powinno brzmieć:P/
A co do kolorków długopisów itd. to wszystko zależy od Ciebie:) Osobiście przeważnie piszę innym kolorkiem datę, innym id, a całość jakimś normalnym żeby nie było zbyt oczopląśnie:)
Obrazki też zdarza mi się rysować:P
_________________ "Methinks, I see... Where??? In my mind`s eyes..."
Shakespeare
Pscolka_jo z pocztą za pan brat WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
ja piszę zwykle zielonym, bo na co dzień piszę zielonym i innych długopisów zwyczajnie nie mam. chyba, że mnie najdzie i wracam do dobrego porządnego wiecznego pióra
happy postcrossing jest strasznie sympatyczne :)
a piszę kolporem który mam pod ręką, najczęściej czarny/granatowy.
choć ozdabiam i różowym zakreślaczem i gołębiami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum