◊ Kraków ( Mój ukochany ^_^ )
◊ Głubczyce (Leobschütz)
◊ "Magic Knight Rayearth"
◊ "Sailor Moon"
◊ Opole
◊ kartki 3D
◊ Truskawki
◊ Cesarzowa Elżbieta Bawarska (Sissi)
◊ Zamek Neuschwanstein
◊ Dubai
◊ Miejsca z całego świata
◊ Panda Wielka
◊ Tygrys
◊ Koala
◊ Biały Tygrys
◊ Mapy pocztówki
◊ Czarownice
◊ Dworce kolejowe
◊ Pociągi, lokomotywy, parowozy
◊ Znani ludzie (film, sport, rodziny królewskie, itp.)
Hey :) Chętnie bym się z Tobą czymś wymieniła. Mam kilka ciekawych pocztówek z Krakowa Również z mojej miejscowości. Postaram się jutro wrzucić na jakąś stronkę mój zapas :)
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
hehe nie mam w zwyczaju odbierać ludziom przyjemności więc możesz to może niech będzie niespodzianka, dreszczyk emocji przy otwieraniu skrzynki pasuje?? Twój adres mam więc w pon się przejdę na pocztę
_________________ "Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość." A. Einstein
A te Głubczyce to konieczne zwykły widok miasta czy wszystko, co z nimi związane?
Mam kartkę z obrazem, z tyłu jest napisane:
"Parafia rzymskokatolicka w Głubczycach.
Ostatnia wieczerza - XVIII w.
Autor nieznany"
Nie wiem, czy takie też zbierasz. W razie czego, chętnie się pozbędę
Wiem, mevo, że jesteś z Głubczyc. Jak się dowiedziałam to o mało nie padłam na zawał, jakoś nie przypuszczałam, że ktoś z mojej "wiochy" jest na postcrossingu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum