MOJE ULUBIONE KARTKI: widokówki z widokami miast i miejscowości
Wiek: 27 Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 116 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-02-26, 12:12 Wymiana większych ilości
Witam,
Czy byłby ktoś zainteresowany wymianą większej ilości widkówek niezapisanych, powiedzmy 20-30 szt.? Mam sporo, głównie z mniejszych polskich miejscowości, dodatkowo Częstochowa + Jura Krakowsko-Częstochowska W zamian przyjmuje też widokówki zapisane, jeżeli ktoś ma jakieś niepotrzebne.
Wysłany: 2010-02-28, 15:36
Wrzuciłem trochę kartek na wymianę. Jest to jednak skąpa część, bo kartek na wymianę mam kilkaset. Będę sukcesywnie uzupełniał skany. Jak kogoś coś zainteresuje, proszę na PW :)
interesowałyby mnie te kartki...
co chciałbyś w zamian?
interesują Cię jarosławskie? rzeszowskie?
mam też włoskie, polskie karty telefoniczne z lat 1997/2007
czy to Ty do mnie pisałeś na e-maila kilkanaście dni temu? :)
Wysłany: 2010-03-08, 21:29
Graza82 napisał/a:
interesowałyby mnie te kartki...
co chciałbyś w zamian?
interesują Cię jarosławskie? rzeszowskie?
mam też włoskie, polskie karty telefoniczne z lat 1997/2007
czy to Ty do mnie pisałeś na e-maila kilkanaście dni temu? :)
Część z nich (głównie Kraków) już wcześniej zarezerwowała mevo, reszta jest Twoja. Zaraz je odłożę, i wyślę Ci na PW wiadomość. Co w zamian? Kartki z Twoich stron będa OK.
dobrze, wyślę Ci, ale w następnym tygodniu kartki jarosławskie, jest ich mnóstwo, wybiorę wszystkie jakie dostępne są na rynku wydawniczym
czy tak może być? :)
MOJE ULUBIONE KARTKI: Tematyczne serie reprint - pakowane w obwoluty. Interesują mnie też inne pocztówki - dowolna tematyka wydana seryjne pakowana w obwoluty.
Wiek: 45 Dołączył: 01 Kwi 2010 Posty: 18 Skąd: Herby Stare
Wysłany: 2010-04-10, 21:44
Witam! Ja proponuję spotkanie w Częstochowie - Herby o rzut kamieniem! Wymiana na podwójne pocztówki. W ogólnym zarysie interesują mnie serie które mógłbym z tych prezentowanych wyodrębnic. Jura, malarstwo, Afryka itp. Może masz coś z zestawów w obwolutach, reprinty. Proszę o pozytywną decyzję. Pozdrawiam!
_________________ Odpowiem na każdą propozycję wymiany pocztówkowych serii tematycznych pakowanych w obwoluty. Jestem często obecny na gg.3643889.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum