źle się wyraziłem - kartki są ogólne, nie prezentują konkretnych miast, ale właśnie całą Polskę, mają dwujęzyczny napis Polska/Poland i po kilkanaście zdjęć z rożnych stron Polski na każdej z kartek, do tego w rogu każdej z kartek łowicki kogucik
Nieważne jakie, ważne, że są
U mnie ładne są po 4-7zł. Innych zresztą tam nie ma. Co za Empik
MOJE ULUBIONE KARTKI: 10x15, czyste, w kopercie, poziome, z przodu napis miejscowości, truskawki, Kraków, Sisi, Z. Neuschwanstein, Panda, Tygrys, dworce kolejowe, pociągi.
Wysłany: 2010-01-31, 01:23
Może kogoś zainteresują...
Tak sobie szukam sklepów internetowej sprzedaży kartek pocztowych i natrafiłam na to,
sprzedaż forotgafii, ale też tylko czarno-białe pocztówki po 2 zł
Tak sobie szukam sklepów internetowej sprzedaży kartek pocztowych i natrafiłam na to,
napisałem do nich przed chwilą maila z zapytaniem o warunki sprzedaży detalicznej
firma odpowiedziała dość szybko, niestety odpowiedź nie była dla mnie satysfakcjonująca - nie prowadzą sprzedaży detalicznej i zapraszają do punktów sprzedaży w Krakowie. Porażka
Ciekaw jestem czy dałoby się wyżyć ze sklepu internetowego z kartkami?
Kupowałem w tym sklepie internetowym niedawno kartki. Policzyli mi 10 sztuk po 1,60zł bodajże :) W empiku wrocławskim są te kartki po 2zł sztuka. Moim zdaniem są fantastyczne, rewelacyjna jakość papieru i ogólnie - na wszystkich spójny, stonowany, nieco jesienny klimat. Kupiłem ostatnio 50 sztuk dla celów wysyłkowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum