Otóz dostałam dzis przepiekną kartke z aniołkami :) Jest definitywnie przeanielska! I najlepsza jaka chyba mogłam otrzymac
[ Dodano: 2009-12-12, 23:54 ]
No to znowu ja
Jednakze skoro mowa o ulubionych to musze ją tu wpisac, gdyz kolejna kartka znalazła swoje miejsce nie posród innych w pudełku, ale na szafce, abym kazdego dni wstając mogła ją podziwiac!
Jest definitywnie przeboska i mą najwieksza poki co ulubienicą.
DSC00203.JPG
Plik ściągnięto 297 raz(y) 48,28 KB
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
ja tu pewnie nic nowego nie wniosę. wszystkie kartki są dla mnie radością, jak otrzymuję, ale najbardziej cieszą mnie z maiko i gejszami wtedy skaczę pod skrzynką na listy
To akurat bejsbol, ale nie zmienia to faktu, że kartka jest przeboska.
Parę stadionów już dostałam, ale jeszcze żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia :)
ja mam masę ulubionych, bo praktycznie co druga kartka jaką dostaję, jest wg mnie cudowna. może mam szczęście. np tę strasznie lubię: http://corka-listonosza.b...-2009-tag4.html
Chiny - znowu coś egzotycznego. Uwielbiam ich kraj i kulturę. Dodatkowo kartka pokazuje te typowe budowle chińskie
Amish - kartka trafiła do ulubionych, ponieważ jest taką odskocznią od rzeczywistości. Pokazuje innych ludzi, inne kultury, a przy okazji jest bardzo ładna. Dzięki niej dowiedziałam się o Amishach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum