MOJE ULUBIONE KARTKI: widoczki (pojedyncze <3), zwłaszcza nocne lub o zachodzie słońca; ludzie
Wiek: 21 Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 151 Skąd: Paskuda z Południa
Wysłany: 2010-05-21, 17:52
Seriale, ach, seriale. Lubię wiedzieć, co się w nich dzieje, ale nie oglądam wszystkich. Dzięki Bogu, kto by na to czas znalazł?
Całym sercem uwielbiam One Tree Hill (Pogoda na miłość) i Everwood. Dużym sentymentem darzę Radiostację Roscoe i Degrassi (bo drpg )
Czasami zerknę na Chirurgów.
W wolnych chwilach oglądam seriale na Disney Channel- może to wstyd przyznać, ale mogłabym to robić godzinami.
Czasami zerknę na Chirurgów.
W wolnych chwilach oglądam seriale na Disney Channel- może to wstyd przyznać, ale mogłabym to robić godzinami.
Uwielbiam Pogodę na miłość choć tak daawno jej nie oglądałam.
Poza tym jestem po 3 sezonach Herosów (4 już sobie odpuściłam), i po kilku sezonach (straciłam już rachubę) Gotowych na wszystko. W swoim czasie oglądałam sporo Chirurgów i House'a. No i oczywiście Roswell :D :D Poza tym lubię też Plotkarę, Przyjaciół, Gdzie pachną stokrotki, Czarodziejki, Życie na fali, Seks w Wielkim Mieście, 90 210 i pierwotna wersja tego serialu czyli Beverly Hills :P Od czasu do czasu oglądam kryminalne seriale na Polsacie (ale nie te o Malanowskim i jego partnerach, tylko CSI i Kości ) i TVNowego Monka. Jest tego wszystkiego masa, a czasu tak niewiele, więc kończy się na tym, że czytam streszczenia odcinków w internecie.
Jedyne z czym jestem na bieżąco, to YCD, jeśli wziąć je pod uwagę :P
MOJE ULUBIONE KARTKI: widoczki (pojedyncze <3), zwłaszcza nocne lub o zachodzie słońca; ludzie
Wysłany: 2010-05-21, 21:41
Patussa napisał/a:
Uwielbiam Pogodę na miłość choć tak daawno jej nie oglądałam.
Ja miałam chyba dwuletnią przerwę, ale w ferie zaczęłam oglądać od trzeciego sezonu i zakochałam się na nowo. Teraz zakończył się siódmy, którego jeszcze nie widziałam, ale myślę, że dopiero po sesji uzupełnię braki.
Nawet jeśli dużo osób krytykuje te nowe sezony, ja cieszę się, że jesienią pojawi się kolejny
Z wymienionych przez Ciebie seriali też lubię czasami zerknąć na Monka. OC też w swoim czasie oglądałam, a co do BH90210 i 90210 jestem aktywnym użytkownikiem największego w Polsce forum o tych serialach (mimo, że nie oglądałam wcale ^^ )
PS. Patussa, już Cię lubię! za avki z RENTa ^^
MOJE ULUBIONE KARTKI: black & white, very colorful, art, landscapes, city views, people
Wysłany: 2010-05-23, 11:53
Ja wczoraj skończyłam najnowsze sezony Gossip Girl i 90210 - szczerze mówiąc, były dość kiepskie, ale sentyment mam wielki i czekam na jesień i ich powrót :D
Nie przepadam za telewizją, ale lubię pooglądać od czasu do czasu jakieś seriale. Te, które obecnie oglądam to: Supernatural (Nie z tego świata), House, Kości i Wzór. Czekam również na drugi sezon Fringe. No, i uwielbiam Queer as Folk, ale ten tytuł już jest zakończony, więc się nie liczy .
_________________ "Jeśli warto coś robić, to musi być to zrobione doskonale"
O, bo ja właśnie chciałam napisać, że oglądam "Z archiwum X". Znowu... I znowu, i znowu.
I że poczułam się staro, jak znajoma małolata na wspomnienie przeze mnie tego serialu zareagowała "Że cooooooo? "
Wysłany: 2010-06-13, 09:54
violino napisał/a:
znajoma małolata
Moja znajoma małolata (która też postcrossinguje, zarejestrowała się tutaj, ale boi się pisać xD ) jest jedną z największych fanek Z archiwum X, jakie znam. Nie czuj się staro ^^
Wiek: 16 Dołączyła: 24 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: Wieś pod Warszawą
Wysłany: 2010-06-13, 10:31
Jestem ogromną fanką Comedy Central, jak nie ma nic z TV to leci tylko ten program.
Kocham How I Met Your Mother (Jak poznałem waszą matkę), Scrubs (Hoży Doktorzy), My Wife and Kids (On, ona i dzieciaki) 8 Simple Rules (8 prostych zasad) oraz According to Jim (Jim wie lepiej).
Nie lubię z CC tylko Diabli Nadali, oraz nie przepadam za Przystankiem Alaska, Kasią i Tomkiem (które zaczęło teraz lecieć dość często!)
Oprócz tego na Discovery travel&living oglądam Miami Ink i LA Ink, to programy o tatuażu, ale to już obsesyjnie wszystkie odcinki.
Z polskich seriali nie oglądam niczego, przeraża mnie jak ktoś może to oglądać.
pasazerka Pocztówkocyty we krwi a znaczkoneurony w mózgu!
Jestem ogromną fanką Comedy Central, jak nie ma nic z TV to leci tylko ten program.
Kocham How I Met Your Mother (Jak poznałem waszą matkę), Scrubs (Hoży Doktorzy), My Wife and Kids (On, ona i dzieciaki) 8 Simple Rules (8 prostych zasad) oraz According to Jim (Jim wie lepiej).
jak raz jeden zdarzyło mi się mieć na stancji telewizor to też oglądałyśmy ze współlokatorką wyłącznie CC, a o "Jim wie lepiej" nawet pisałam pracę na zajęcia z socjologii rodziny
Moimi faworytami byli jednakże bezapelacyjnie "Hoży doktorzy"
Wysłany: 2010-06-13, 15:03
pasazerka napisał/a:
Moimi faworytami byli jednakże bezapelacyjnie "Hoży doktorzy"
Zdecydowanie tak, kocham "Scrubs" (i wolę angielską nazwę), a zaraz potem "Jak poznałem waszą matkę" też świetne.
Reszta jak się włączy to można obejrzeć. O nawet prace na ten temat pisać, nie przyszło by mi na myśl. Jakiś ulubiony odcinek, który zapadł Ci w pamięć, czy wszystkie kochasz? ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum