Monasi4 zbiera na znaczki Pocztówek miłośniczka :)
MOJE ULUBIONE KARTKI: Street view! Domy! mosty, czarno-białe zdjęcia kobiet, pojedyncze widoki, nocne widoki miast, weneckie maski,
Wiek: 16 Dołączyła: 24 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: Wieś pod Warszawą
Wysłany: 2010-06-21, 22:52 Pocztówki Monasi
Jak tak przeglądałam wasze blogi z pocztówkami, oczywiście zapragnęłam posiadać własnego. Czyli Postcrossing mnie wciąga i angażuje w swoje uroki ^^.
Pocztówki nie ma tam jeszcze żadnej, ale jest krótki tekst o tym jak zamotałam się w wysyłaniu pierwszych pocztówek i jakie niewybaczalne gafy popełniłam.
MOJE ULUBIONE KARTKI: sanktuaria, cudowne obrazy Matki Boskiej na widokówce, mapy, stroje ludowe i inne z jednym widokiem.
Wysłany: 2010-06-22, 00:05
Witaj, ja już w pocztówkach siedzę 45 lat, ale bloga nie potrafię założyć. Uśmiałam się czytając. Pozdrawiam i życzę pięknych pocztówek
Wysłany: 2010-06-22, 16:30
Zapraszam na mojego bloga, gdzie została zamieszczona moja pierwsza pocztówka.
A w następnych dniach będę dodawać moje prywatne pocztówki otrzymane od znajomych.
u mnie ładuje się tak jakoś do połowy, a potem wyskakuje błąd
Wysłany: 2010-06-25, 15:45
pasazerka napisał/a:
u mnie ładuje się tak jakoś do połowy, a potem wyskakuje błąd
Ale która kartka?
Nie wiem dlaczego wyskakuje ci error :( Wstawiłam na imageshack może otwórz ją w nowej karcie :) I wstawiłam linka na podgląd w Postcrossing ( jak jest numer ID to za tym kryje się link)
Może gdzieś ci się pokaże. Wszystkie kartki ci szwankują, czy jedna?
Podoba mi się to pocztówkowe blogowanie
Pscolka_jo z pocztą za pan brat WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
Monasi4 zbiera na znaczki Pocztówek miłośniczka :)
MOJE ULUBIONE KARTKI: Street view! Domy! mosty, czarno-białe zdjęcia kobiet, pojedyncze widoki, nocne widoki miast, weneckie maski,
Wysłany: 2010-06-27, 17:15
Ja tak w tłum rzucam pytanie.
Chciałabym urządzić z Wami małą wakacyjną wymianę. W sierpniu jadę do Bułgarii oraz przelotem w Turcji będę, na pewno obkupię się w pocztówki.
Więc czy ktoś z Was chciałby dokonać wymiany z jakiegoś kraju na Bułgarską/Turecką pocztówkę?
I od razu uprzedzam, że nie wiem jak będzie z wysyłaniem. Jadę na obóz młodzieżowy, jeśli Panie będą bardzo pilnowały nie wiem czy w międzyczasie znajdę pocztę i czy pozwolą mi odłączyć się od grupy aby wysłać pocztówki, jeśli będę miała blisko pocztę i Panie się zgodzą na pewno pocztówki wyślę z Bułgarii.
Ale jeśli się nie uda pocztówki zostaną wysłane z Warszawy, jeśli to nie problem :) Oczywiście postaram się je wysłać z Bułgarii (bo znaczek i pieczątka, jednak Bułgarskie w 100% muszą być na pocztówce, prawda? ^^)
Ktoś chętny na taką wymianę z wątpliwym krajem wysłania to poproszę PW i od razu mówcie jaka ma być kartka i adres, potem ja wam swój również wyślę.
pasazerka Pocztówkocyty we krwi a świat na wyciągnięcie ręki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum