Jak pewnie obserwujecie numery ID przy losowaniu kartek, nieuchronnie zbliżamy się do magicznej kartki z Polski nr 100 000. Okazja nie byle jaka, więc proponuję to jakoś dodatkowo zaznaczyć. Mam propozycję dla wszystkich postcrosserów. Być może komuś z nas się uda wylosować właśnie tę kartkę czego oczywiście życzę.
Dlatego też chciałbym zaproponować, aby dla osoby, która wylosuje kartkę nr 100 000 aby pozostali chętni postcrosserzy wysłali kartkę nagrodę- każdy ze swojej miejscowości lub zgodnie z preferencjami zwycięzcy. Jeśli nie uda się wylosować magicznego numeru, wówczas może uhonorujemy osobę która będzie najbliżej. Jedynym warunkiem jest w odpowiednim czasie zgłaszania wylosowanych numerów tak abyśmy mogli wyłonić zwycięzcę.
MOJE ULUBIONE KARTKI: widoczki (pojedyncze <3), zwłaszcza nocne lub o zachodzie słońca; ludzie
Wiek: 21 Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 151 Skąd: Paskuda z Południa
Wysłany: 2010-05-21, 13:43
Bardzo mi się podoba ten pomysł :D Wchodzę w to! ^^
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Kwi 2010 Posty: 116 Skąd: Bochnia / Kraków
Wysłany: 2010-05-21, 19:03
Superowo !
_________________ W świecie ludzi tylko subiektywność jest obiektywna(Woody Allen)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum