w wielu krajach imię i nazwisko odbiorcy nie są aż tak ważne jak adres, przepisz wszystko jak leci nie zastanawiając się zbytnio co i dlaczego, i pamiętaj o priotytecie, inaczej kamień w wodę
Ja drukuję adres. Jeśli nie mam dostępu do drukarki, to biorę kawałek czystego papieru, wycinam prostokąt takiej wielkości, żeby się zmieścił w miejscu adresu, naklejam (potrzebny jest klej) i na tym czystym kawałku piszę adres. I żadne kratki i linijki mi nie przeszkadzają
Ja miałam Chińczyka, co miał ośmiolinijkowy adres [razem z cyferkami] ale u mnie to troszeczkę inaczej wyglądało. Te 6 cyferek co Ty masz w nawiasie ja miałam w przedostatniej linijce.
A adres sobie wydrukowałam i nakleiłam na karce [razem z wersją Chińską]
Ja wersję chińską z przyjemnością przepisuję, o ile jest podana
A co do priorytetu to chyba lubię ryzyko i wysyłałam do Chin bez niego. Wszystko podochodziło ;p
_________________ Lingwistą jestem i nic co obce nie jest mi obce.
hmmm... popatrzmy na statystyki. Średnio poza Europę idą mi koło dwóch tygodni, ale wszystkie dochodzą ;p Gdybym wysłała priorytetem, doszłyby wcześniej, szybciej wylosowałabym następne, co doprowadziłoby do mojej całkowitej ruiny finansowej ;p
_________________ Lingwistą jestem i nic co obce nie jest mi obce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum