Proponuję aby przestać zastanawiać się nad adresami innych osób. Przecież każdy zna swój adres i wie jak powinien być on zapisany. Dla nas adres kogoś może wydawać się dziwny, dla kogoś nasz może być jeszcze dziwniejszy.
MOJE ULUBIONE KARTKI: B&W, Historyczne, z Kawą, z Aniołami, z Ludzmi, z Cleopatrą Wielką, Anne Geddes, Mitologiczne, Antyczne, Mapy, Dita von Tesse
Wysłany: 2010-02-15, 16:35
hsz napisał/a:
Czy ten adres nie jest jakiś dziwny?
Vlada Zavarzina,
12,
70,
Fokin street,
Bryansk,
241050,
Russia
Nie. Nie jest
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
MOJE ULUBIONE KARTKI: B&W, Historyczne, z Kawą, z Aniołami, z Ludzmi, z Cleopatrą Wielką, Anne Geddes, Mitologiczne, Antyczne, Mapy, Dita von Tesse
Wysłany: 2010-02-15, 22:39
PharmacySeal napisał/a:
Dziwne to może się wydawać jeśli ktoś w adresie będzie miał np. most jakiś tam trzeci karton z lewej:)
Hmmm...skąd znasz mój adres
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
Bardziej realny jest np. adres:
"Przepraszam, że nie pamiętam adresu, ale to był trzeci blok od ronda patrząc od prawej strony."
Oparte na faktach autentycznych.
Proponuję aby przestać zastanawiać się nad adresami innych osób. Przecież każdy zna swój adres i wie jak powinien być on zapisany. Dla nas adres kogoś może wydawać się dziwny, dla kogoś nasz może być jeszcze dziwniejszy.
Nasze mogą się wydawać ... krótkie :D mało kto ma takie krótkie adresy nawet jak dodamy woj. XXX :) i nie wiem czy ktoś jeszcze ma kreskę przy kodzie hmmmm
nie chce zakładać oddzielnego wątku mam pytanie czy dobrze chodzi wam poczta i to moja się psuje
dziś wylosowałam 3 kartki żadnego info na poczcie plus moje 3 doszły na dwie które zarejestrowano z rana odczytałam odp na tą trzecią ni widu nie słychu na poczcie że doszła
aha czyli może potem wyślą
jeszcze kartki wylosowane to żaden problem ( tzn ja spisuję od razu jak wylosuję )
ale chciałabym zobaczyć wiadomość od osoby która otrzymała kartkę ode mnie
:)
MOJE ULUBIONE KARTKI: black & white, very colorful, art, landscapes, city views, people
Wysłany: 2010-03-11, 08:12
Wiecie może, czy w wiadomościach u2u pojawiają się polskie litery? Bo jak pierwszy raz wysyłałam, to kobieta mi napisała, że w środku się jakieś dziwne znaczki - zamiast ó i ż, później jak wysyłałam to już nikt nic na ten temat nie mówił, a ja o tym zapomniałam. I nie wiem, czy tylko w tym pierwszym przypadku był problem czy po prostu reszta się nie dopytywała.
gforp [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-11, 09:29
U mnie sie nie pojawiaja i mam zamiast nich krzaczki. To samo z tekstami po rosyjsku i z moimi dunskimi literami. Czasami w nazwie mojej ulicy pojawia sie znak zapytania zamiast "Ø" (o wlasnie :) tu tez nie moge napisac przekreslonego "o"
Wystarczy zmienic opcje jezykowa w "edit prifile" i wszystko sie odkrzacza
Najlepiej na oficjalnym forum jest wysyłać odpolszczone litery.
Ludzie z innych krajów i części świata mają ustawioną opcję językową pod siebie i nie zmieniają jej, żeby zobaczyć co za litera kryje się pod wyświetlającym się znaczkiem.
I potem piszą, nawet ręcznie - Micha³ i podobnie Poznañ
hsz z pocztą za pan brat Simsalbimbamba Saladu Saladim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum