Kochana Madziu - mnóstwo ale to mnóstwo uśmiechu na widok każdej nowej otrzymanej pocztówki, spełnienia najskrytszych, tych najbardziej ukrytych w sercu marzeń, zawojowanie światem, a przynajmniej jego cząstką i zdrowia, którego nigdy nie mamy pod dostatkiem.
Wszystkiego dobrego
Zyczy
Marysia - Cleo
new_version_bdc10_lg[1].jpg
Plik ściągnięto 137 raz(y) 34,54 KB
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
Wszystkiego naj naj Madziu :)
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
MOJE ULUBIONE KARTKI: wszystkie byle z Indii:)
Wiek: 18 Dołączyła: 16 Gru 2009 Posty: 71 Skąd: Dębe Wielkie/Warszawa
Wysłany: 2010-08-13, 14:05
Doniosłam mojej (starej) matce o waszych życzeniach a ona kazała wam serdecznie podziękować i internetowo wyściskać. Mama zrobi to osobiście, jak tylko wróci do cywilizacji...
Dzięki wielkie!!
Pscolka_jo z pocztą za pan brat WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
ode mnie również wszystkiego najlepsiejszego, mnóstwo uśmiechu każdego dnia i wielu niesamowitych pocztówkowych zdobyczy
a i jeszcze własnego zamku oczywiście, może być taki jak poniżej przystojny książę w pakiecie hehe
_________________ "Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość." A. Einstein
MOJE ULUBIONE KARTKI: stare kartki z Japonii i Wenecji, warszawska Praga, mosty, czarno-białe i inne też.
Wysłany: 2010-08-13, 21:20
Wiktoria819 proszę przekaz mamie, że ja ją wyściskam 30 sierpnia w pracy! Życzenia najpiękniejszych na świecie pocztówek wysłałam na pw i mam nadzieję że dotarły!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum