MOJE ULUBIONE KARTKI: 10x15, czyste, w kopercie, poziome, z przodu napis miejscowości, truskawki, Kraków, Sisi, Z. Neuschwanstein, Panda, Tygrys, dworce kolejowe, pociągi.
Wysłany: 2010-06-17, 23:36 Głubczyce od mevo
Ja to chyba wszystkie już wykupiłam i rozdałam, powysyłałam...
idzie jedynie dwa rodzaje tylko dostać widokówek z Głubczyc,
ale chodzę i śledzę na bieżąco, wiec dam znać póki co...
Ktoś chętny ??
Dokładnie to do wyboru pomiędzy tymi dwoma:
get_me_out wie, gdzie jest poczta i ciągle nie ma pieniędzy
MOJE ULUBIONE KARTKI: widokówki (miasta, krajobrazy), owoce, Kaj Stenvall... w zasadzie lubię wszystko poza ad-cards i quasi-śmiesznymi pocztówkami
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Kwi 2010 Posty: 115 Skąd: Bochnia / Kraków
Wysłany: 2010-06-18, 22:44
Ja bym chciała, ja! Tę z pozdrowieniami bym chciała.
W zamian mogę wysłać Bochnię albo coś krakowskiego
_________________ W świecie ludzi tylko subiektywność jest obiektywna(Woody Allen)
Monasi4 zbiera na znaczki Pocztówek miłośniczka :)
MOJE ULUBIONE KARTKI: Street view! Domy! mosty, czarno-białe zdjęcia kobiet, pojedyncze widoki, nocne widoki miast, weneckie maski,
Wiek: 16 Dołączyła: 24 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: Wieś pod Warszawą
Wysłany: 2010-06-19, 22:57
Masz tylko jedną z każdego rodzaju, czy więcej tego? O niebieską pytam, bo ładna jest.
Bo i ja bym była chętna (na moją pierwszą pocztówkę od kogoś w forum). :)
PW wysłałam.
MOJE ULUBIONE KARTKI: 10x15, czyste, w kopercie, poziome, z przodu napis miejscowości, truskawki, Kraków, Sisi, Z. Neuschwanstein, Panda, Tygrys, dworce kolejowe, pociągi.
Wysłany: 2010-06-23, 16:39
Ja je kupiłam w kiosku ruchu za pocztą, ale nie wiem czy tam jeszcze są.
Bądź mogą być jak od ratusza idziesz w stronę ul. Krętej to przed obuwniczym jest sklep "wszystko po 2,50" czy jakos tak, to tam też mają kartki z Głubczyc
Szkoda, że i tak nie można pakietu już dostać 8 kart z Głubczyc wyd. przez ZAZ dobrze, że się mi udało na otwarciu kupić i żałuję, że nie kupiłam więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum