| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj | Album | Download |

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie spędzasz wakacje
Autor Wiadomość
Petitek79 
Pocztówkocyty we krwi

MOJE ULUBIONE KARTKI: Metro, komunikacja miejska, nowoczesne pociągi
Wysłany: 2010-07-07, 09:29   

ebcia napisał/a:
Petitek79 napisał/a:
ebcia napisał/a:
Wakacje, wakacje, wakacje... Jakiś wypad dłuższy to dopiero w sierpniu- Chorwacja
Do jakiej miejscowości się wybierasz?

Na Hvar, już po raz kolejny. Uwielbiam chorwackie wyspy (Krk się ostatnio skiepścił, podrożał), więc wybraliśmy Hvar, kemping ^^

Mi też udało się być na jednej z chorwackich wysepek- ale mało znanej i może dlatego tak fajnej. Więcej o tym miejscu przeczytasz na jednym z moich wpisów na blogu:

http://wdrogepetitek.blog...a-sepurine.html

Talvi 
zbiera na znaczki
Zorz Polarny

Wysłany: 2010-07-07, 15:33   

Moje wakacje są upstrzone wyjazdami terenowymi z uczelni (studiuję geografię z efektami... ymm... różnymi). W każdym razie za mną już tygodniowy Karpacz, Zakopane i Cieszyn. Za kilka godzin wyjeżdżam do Szczecina. W odleglejszych planach jest jeszcze Szczawnica i dwa tygodnie wypasania kóz i robienia innych dziwnych rzeczy w ramach praktyk zawodowych - czynnej ochrony Góry Zborów (Ale to jeszcze nie jest pewne). Ogólnie rzecz biorąc nigdy nie miałem jeszcze wakacji tak wypełnionych wyjazdami, z czego bardzo się cieszę. :)

Petitek79 
Pocztówkocyty we krwi

Wysłany: 2010-07-08, 09:40   

Talvi, całkiem fajnie:) I w większości polskie góry. A pomyśleć, że kiedyś też już miałem iść na geografię.

Pscolka_jo 
z pocztą za pan brat
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE

MOJE ULUBIONE KARTKI: statki, samoloty pasażerskie, książki, zamki, kawa, koty, pszczółki, nightview, different
Wysłany: 2010-07-10, 14:12   

Właśnie wróciłam z Pieszej Pielgrzymki z Warszawy do Miejsca Piastowego - było cudownie, szkoda, że musiałam zjechać trochę wcześniej :(

Bruno Cybulski 
Administrator

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-07-10, 19:00   

Talvi napisał/a:
Moje wakacje są upstrzone wyjazdami terenowymi z uczelni (studiuję geografię z efektami... ymm... różnymi). W każdym razie za mną już tygodniowy Karpacz, Zakopane i Cieszyn. Za kilka godzin wyjeżdżam do Szczecina. W odleglejszych planach jest jeszcze Szczawnica i dwa tygodnie wypasania kóz i robienia innych dziwnych rzeczy w ramach praktyk zawodowych - czynnej ochrony Góry Zborów (Ale to jeszcze nie jest pewne). Ogólnie rzecz biorąc nigdy nie miałem jeszcze wakacji tak wypełnionych wyjazdami, z czego bardzo się cieszę. :)

to fajnie studiować geografie... tyle wyjazdów itp...

Petitek79 
Pocztówkocyty we krwi

Wysłany: 2010-07-13, 09:12   

Pscolka_jo napisał/a:
Właśnie wróciłam z Pieszej Pielgrzymki z Warszawy do Miejsca Piastowego - było cudownie, szkoda, że musiałam zjechać trochę wcześniej :(

Teraz to chyba ciężka pora na piesze pielgrzymki. W taki upał!

Cleo 
Administrator
Queen Of Egypt

MOJE ULUBIONE KARTKI: B&W, Historyczne, Kawa, Anioły, Maski, Ludzie, Cleopatra Wielka, zdjęcia Anne Geddes, Egiptologia, Mapy, Dita von Tesse...
Wysłany: 2010-07-13, 12:28   

Wakacjone - Jutro POLSKA! [pajac]

Blog

for trade

photography

PharmacySeal 
ma zapas kartek

Wysłany: 2010-07-13, 16:01   

Szczęśliwej podróży Marysiu i przygotuj się na tropikalną pogodę;)

Cleo 
Administrator
Queen Of Egypt

MOJE ULUBIONE KARTKI: B&W, Historyczne, Kawa, Anioły, Maski, Ludzie, Cleopatra Wielka, zdjęcia Anne Geddes, Egiptologia, Mapy, Dita von Tesse...
Wysłany: 2010-07-13, 22:03   

Dziekuje - szczerze marze o tropikalnej pogodzie po deszczowych i zimnych porankach w Irlandii :)

Blog

for trade

photography

Pscolka_jo 
z pocztą za pan brat
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE

MOJE ULUBIONE KARTKI: statki, samoloty pasażerskie, książki, zamki, kawa, koty, pszczółki, nightview, different
Wysłany: 2010-07-14, 04:32   

Petitek79 napisał/a:
Pscolka_jo napisał/a:

Teraz to chyba ciężka pora na piesze pielgrzymki. W taki upał!

Upał makabryczny! Myślałam, że się ugotuję! Ale satysfakcja z dojścia... bezcenna

marta-la 
zbiera na znaczki

Wysłany: 2010-07-15, 12:42   

Oj podziwiam za maszerowanie w taki upał :shock:
Ja chcę gdzieś daleko na północ gdzie nie ma upałów :evil:
I zazdroszczę tym którzy dopiero przed wakacjami. My już po. Było genialnie, górsko czyli tak jak kochamy i do tego w "naszej" kochanej Słowacji.
Jeśli ktoś ma ochotę na fotki to zapraszam na bloga
http://pogodzinach7.blox....e-Slowacji.html
http://pogodzinach7.blox....-wspomnien.html

pasazerka 
Pocztówkocyty we krwi
a świat na wyciągnięcie ręki

MOJE ULUBIONE KARTKI: zamki, góry, zabytki, cityview, pociągi!
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2010-07-15, 18:45   

pierwsza tura wakacji zaliczona!
był dwudniowy Lublin z nocnymi pogaduchami z dawno niewidzianą kumpelą i koncert urodzinowy Voo Voo z Raz Dwa trzy.
były trzydniowe Tatry, które ak od wielu lat przywitały mnie piękną pogodę, ale w tym roku wybitnie upalną. Zakopane zaś jak zwykle odstraszało na tyle, że na Krupówkach byłam tylko raz - po kartki :lol: i załapałam się na seans "Pół żartem, pół serio" w ramach Orange Kino Letnie.
i były spontaniczne jednodniowe Pieniny w odwiedzinach u mojego Krzysia, który jest tam teraz na dwutygodniowych warsztatach muzycznych, zatem był koncert plenerowy w Szczawnicy, gdzie mogłam znów zobaczyć na scenie swojego zwierzaka scenicznego, było całonocne jam session, na którym tak mi się smutno zrobiło, że sama nie mam żadnego talentu muzycznego i przede wszystkim była wielka radość ze spotkania.
słowem, było świetnie! :-)

marta-la 
zbiera na znaczki

Wysłany: 2010-07-15, 21:26   

pasazerka napisał/a:
pierwsza tura wakacji zaliczona!
był dwudniowy Lublin z nocnymi pogaduchami z dawno niewidzianą kumpelą i koncert urodzinowy Voo Voo z Raz Dwa trzy.
były trzydniowe Tatry, które ak od wielu lat przywitały mnie piękną pogodę, ale w tym roku wybitnie upalną. Zakopane zaś jak zwykle odstraszało na tyle, że na Krupówkach byłam tylko raz - po kartki :lol: i załapałam się na seans "Pół żartem, pół serio" w ramach Orange Kino Letnie.
i były spontaniczne jednodniowe Pieniny w odwiedzinach u mojego Krzysia, który jest tam teraz na dwutygodniowych warsztatach muzycznych, zatem był koncert plenerowy w Szczawnicy, gdzie mogłam znów zobaczyć na scenie swojego zwierzaka scenicznego, było całonocne jam session, na którym tak mi się smutno zrobiło, że sama nie mam żadnego talentu muzycznego i przede wszystkim była wielka radość ze spotkania.
słowem, było świetnie! :-)

Ale fajnie spędzony czas. I zazdroszczę urodzin VooVoo, byłam na ich...hmmm 10 urodzinach na koncercie w kamieniołomach w Kazimierzu i do dzisiaj to wspominam

pasazerka 
Pocztówkocyty we krwi
a świat na wyciągnięcie ręki

MOJE ULUBIONE KARTKI: zamki, góry, zabytki, cityview, pociągi!
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2010-07-15, 21:58   

marta-la napisał/a:
I zazdroszczę urodzin VooVoo, byłam na ich...hmmm 10 urodzinach na koncercie w kamieniołomach w Kazimierzu i do dzisiaj to wspominam

o rany, koncert w kamieniołomach to musiało być coś! uwielbiam takie niestandardowe miejsca występów.
25 urodziny były niestety na eleganckiej scenie na lubelskim rynku. ale nie mogę zaprzeczyć, że i tak było cudownie :-)

marta-la 
zbiera na znaczki

Wysłany: 2010-07-16, 09:06   

pasazerka napisał/a:
marta-la napisał/a:
I zazdroszczę urodzin VooVoo, byłam na ich...hmmm 10 urodzinach na koncercie w kamieniołomach w Kazimierzu i do dzisiaj to wspominam

o rany, koncert w kamieniołomach to musiało być coś! uwielbiam takie niestandardowe miejsca występów.
25 urodziny były niestety na eleganckiej scenie na lubelskim rynku. ale nie mogę zaprzeczyć, że i tak było cudownie :-)

O matko tak liczę i faktycznie to było 15 lat temu :shock:

Odpowiedz do tematu