Wysłany: 2010-01-25, 16:00 Europejska Stolica Kultury - Polska
Zainspirowana pomysłami na kolekcję Orlicy i Greyboya postanowiłam spróbować skompletować jakąś własną kolekcję, na początek również skupiając się na Polsce.
Mianowicie, chciałabym zebrać kartki z dziesięciu polskich miast, które obecnie kandydują o miano Europejskiej Stolicy Kultury 2016 oraz dodatkowo z Krakowa, ktory do tej pory jako jedyne polskie miasto posiadał to miano w 2000 roku.
Preferowałabym kartki wysłane wlaśnie z tych miast, bez koperty i zapisane. Może o jakichś najważniejszych imprezach, które odbywają się w tych kulturalnych miastach? Za każdą kartkę wysyłam oczywiście thanks-card.
W sumie więc jest to jedenaście miast:
Białystok - greyboy.
Gdańsk - mój Krzysztof.
Katowice - Talvi
Kraków - vesti.
Lublin - Ewelinagor.
Łódź - laraaine
Poznań - Thomas.
Szczecin - darjot
Toruń - Pancake
Warszawa - magdala39.
Wrocław - margaretka02., omojborze
Pomożecie?
Ostatnio zmieniony przez pasazerka 2010-08-06, 15:25, w całości zmieniany 17 razy
MOJE ULUBIONE KARTKI: miasta nocą, rozpoznawalne miejsca (tzw. landmarks) i wiele innych :)
Wiek: 22 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 73 Skąd: Krosno, Lublin
Wysłany: 2010-01-25, 16:36
Mogę wysłać z Lublina w zamian za jakieś nocne widoki miast lub ładne krajobrazy :)
czyli zostały już tylko: Gdańsk, Katowice, Łódź i Wrocław. Brak tego pierwszego jakos ewentualnie przeżyję i wyślę sobie sama w drugiej polowie lutego jak się tam przeniosę :D
Wiek: 22 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 73 Skąd: Krosno, Lublin
Wysłany: 2010-02-02, 20:55
Cieszę się, że doszła bez problemów :)
pasazerka Pocztówkocyty we krwi a świat na wyciągnięcie ręki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum