MOJE ULUBIONE KARTKI: Tematyczne serie reprint - pakowane w obwoluty. Interesują mnie też inne pocztówki - dowolna tematyka wydana seryjne pakowana w obwoluty.
Wiek: 45 Dołączył: 01 Kwi 2010 Posty: 18 Skąd: Herby Stare
Macie Państwo tutaj jakis odnośnik względem podziękowań i wstawiania pozytywów dla osób z którymi przeprowadza się wymiany???
[edit: Graza82]
Składam serdeczne podziękowania za przesyłki które otrzymałem od "mevo" - bardzo ciekawe publikacje i jestem ogromnie zadowolony że udało mi się osiągnąć z Twoją pomocą te serie. Jakby coś to jestem i chętnie się wymienię ponownie. Pozdrawiam! Słowa podziękowania kieruję również pod adresem "mikis" - bardzo staranne wydanie i ciekawe oryginalne pocztówki. Aż ma się oskomę na więcej. Muszę zerknąć na wydawnictwa Biblioteki Uniwersyteckiej w Poznaniu. Chętnie zakupię wszystko co mają z tematu - pocztówki w obwolutach. Co do wizyty w Poznaniu to postaram się zgrać z Tobą w czasie i zapraszam do zwiedzenia ekspozycji polskich regionów.
[BogusławPasieka]
_________________ Odpowiem na każdą propozycję wymiany pocztówkowych serii tematycznych pakowanych w obwoluty. Jestem często obecny na gg.3643889.
Ostatnio zmieniony przez Graza82 2010-04-17, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Bogusław zaproponował oaby powstał wątek, o userach (nas) i recenzjach (w sensie pozytywy, czy negatywy) odnośnie wymienianych kartek.
forum się rozrasta (powoli, ale rozrasta) i może zdarzyć się sytuacja, że ktoś "niepewny" wyśle nam jakieś badziewie, w zamian za perełkę, którą szukaliśmy długo, aby jemu wysłać...
można wtedy się tu pożalić, lub odwrotnie pochwalić i podziękować za wspaniałą kartkę od użytkownika naszego forum.
może zacznę ja:
dziękuję Kasss, za śliczną karteczkę z Wietnamką
oraz Gforpowi - Genkowi za... stos kartek, przepięknych, spełniających wszystkie moje kolekcjonerskie kryteria! :)
Bardzo Wam dziękuję Moi Mili:)
i jednocześnie proszę Bogusława o wyrozumiałość, ale opóźnienia nie są zależne ode mnie... :(
a także dziękuję za zestaw kartek w obwolucie Cracovia oraz lubelskiem.
Puki co nie znam na tym forum osób, z których byłabym niezadowolona. Każdy wywiązywał się z tagów czy prywatnych wymian, każdy próbował się przypodobać, czyli wysilił się aby sprawić adresatowi przyjemność. To bardzo dobrze świadczy o naszych userach. Jestem w pełni zadowolona z tego faktu i myśle,ze każdemu należa się tu podziekowania.
Swój osobisty niesmak mam tylko do Solielki , która dawno opuściła to forum, z nieznanych przyczyn , zaraz po tym jak wygrałam loterię, przez nią stworzoną. Niestety słuch po niej zaginął, po mojej wygranej także Aczkolwiek jako osoba wyrozumiała, mam nadzieje,że niedługo powróci i rozwiąże tą sytuację. Zawsze domniemam,że coś mogło się stać...
Poza tym, wszyscy jesteście dla mnie postcrossingowymi bohaterami (jaki patos co? )
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
Moj widokowkowa Polska rozrosla sie od chwili wstapienia na Forum i sliczne wam wszystkim za to dziekuje. Wybieranie widokowek na forumowe tagi tez jest niesamowita frajda za ktora rowniez dziekuje. Najwazniejsze "dziekuje" za wasza wyrozumialosc Jestem balaganiarzem, pracuje w nocy i gubie sie w czasie. Moj lunch jest o 1:45 nad ranem, sniadanie gdzies w okolicach 12, dzien zaczyna sie kiedy innym sie juz konczy ... zapominam, przypominam sobie, a za chwile znowu zapominam. Nikt sie jeszcze na mnie za to nie pogniewal
Zero rozczarowan, a za dwie godziny bede sie walesal po plazy czyli, ze bedzie jeszcze lepiej
MOJE ULUBIONE KARTKI: pop-art, dzieci, ludzie, black&white, orientalne, kawa
Wiek: 19 Dołączyła: 19 Gru 2009 Posty: 374 Skąd: z południa.
Wysłany: 2010-04-18, 11:55
Ja również nie mam nikomu nic do zarzucenia, bardzo się cieszę z otrzymanych od Was pocztówek. Sama zawsze się staram wybierać pocztówki, które odpowiadają Waszym preferencjom, staram się jak mogę i nadal starać się będę mam nadzieję, że nikogo nie rozczarowałam/rozczaruję.
Ja mogę większości z Was zarzucić, że kartki wysyłane przez Was do mnie są dużo ładniejsze niż te, które ja wysyłam do Was. Normalnie zaczynam się na Was gniewać
Znamy się z tego forum na tyle, że każdy z nas wie kto co lubi. Więc kartki nietrafione należą do rzadkości. Ja się bardzo cieszę ze wszystkich co dostałem. Inaczej nigdy bym się nie dowiedział gdzie leżą Głubczyce czy nie doczytał ciekawych informacji o Jarosławiu i sławnej studni- nawet sławniejszej tutaj niż tej w Kazimierzu Dolnym. Dzięki Wam otrzymałem kartki z schematami metra w Londynie i Berlinie. O bogatej kolekcji parowozów, ciuchci, kolei nie wspomnę. Kartki z trolejbusami są ewenementem w mojej kolekcji. Kto by pomyślał, że w Ostrołęce jest taki piękny most a Mińsk Mazowiecki jest taką sympatyczną mieściną. Inaczej też bym nie odrodził wspomnień o pięknej zielonej Irlandii i owianej tajemniczością Szkocji. A Tykocin? Tak bliskie mi miasto. Kto też przed rokiem myślał o Strachocinie? A Stalowa Wola tylko kojarzyła mi się z tym że mam tam jakąś rodzinę. Dziękuję Wam wszystkim
Dziękuję bardzo za pamięć i super urodzinowe przesyłki Magdzie i Panu Marcinowi a także Zbyszkowi za piękny Poznań wszystko fantastik i trafione w 1000%
_________________ "Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość." A. Einstein
Jestem poważnie rozczarowana... sobą przez ostatni tydzień - dwa.
Wybaczcie brak aktywności ostatnio, długa historia.
Chciałam tylko dać znać, że dotarły do mnie świetne przesyłki od Kasi & Magdy, dzięki dziewczyny - osobne wiadomości "reakcjonistyczne" obiecuję na weekend/poniedziałek .
I przepraszam obie Kasie (sss & 8722) oraz Genka - kartki dla Was mam już od dawna, i obiecuję też najpóźniej w poniedziałek wreszcie pofatygować się z nimi na pocztę.
_________________ Teraz obaj usiłowali na nowo odnaleźć siebie i swoje miejsce w świecie.
Fantastyka naukowa była im w tym wielką pomocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum