| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj | Album | Download |

Poprzedni temat «» Następny temat
dziękuję za... / jestem rozczarowana tym...
Autor Wiadomość
BogusławPasieka 
zbiera na znaczki
BP...

MOJE ULUBIONE KARTKI: Tematyczne serie reprint - pakowane w obwoluty. Interesują mnie też inne pocztówki - dowolna tematyka wydana seryjne pakowana w obwoluty.
Wysłany: 2010-04-15, 15:41   dziękuję za... / jestem rozczarowana tym...

Macie Państwo tutaj jakis odnośnik względem podziękowań i wstawiania pozytywów dla osób z którymi przeprowadza się wymiany???

[edit: Graza82]

Składam serdeczne podziękowania za przesyłki które otrzymałem od "mevo" - bardzo ciekawe publikacje i jestem ogromnie zadowolony że udało mi się osiągnąć z Twoją pomocą te serie. Jakby coś to jestem i chętnie się wymienię ponownie. Pozdrawiam! Słowa podziękowania kieruję również pod adresem "mikis" - bardzo staranne wydanie i ciekawe oryginalne pocztówki. Aż ma się oskomę na więcej. Muszę zerknąć na wydawnictwa Biblioteki Uniwersyteckiej w Poznaniu. Chętnie zakupię wszystko co mają z tematu - pocztówki w obwolutach. Co do wizyty w Poznaniu to postaram się zgrać z Tobą w czasie i zapraszam do zwiedzenia ekspozycji polskich regionów.
[BogusławPasieka]
Ostatnio zmieniony przez Graza82 2010-04-17, 14:36, w całości zmieniany 1 raz  

warbooks 
zbiera na znaczki
więc głoduje

MOJE ULUBIONE KARTKI: pop-art; z tekstem; polityczno-społeczne; LUDZIE; "kulturalne"; B&W&R; fotografia
Wysłany: 2010-04-17, 11:41   

BogusławPasieka napisał/a:
Macie Państwo tutaj jakis odnośnik względem podziękowań i wstawiania pozytywów dla osób z którymi przeprowadza się wymiany???

A to jest, swoją drogą, świetny pomysł.

http://www.postcrossing.com/user/warbooks

Graza82 
Administrator
i maniaczka pocztowych kolejek

MOJE ULUBIONE KARTKI: simpleview, nightview, landmarks, UNESCO, niebieskie, maiko, geiko
Zaproszone osoby: 23
HOBBY: haft krzyżykowy, książki, świnki morskie, psy, rower
  Wysłany: 2010-04-17, 14:29   dziękuję za... / jestem rozczarowana tym...

Bogusław zaproponował oaby powstał wątek, o userach (nas) i recenzjach (w sensie pozytywy, czy negatywy) odnośnie wymienianych kartek.
forum się rozrasta (powoli, ale rozrasta) i może zdarzyć się sytuacja, że ktoś "niepewny" wyśle nam jakieś badziewie, w zamian za perełkę, którą szukaliśmy długo, aby jemu wysłać...
można wtedy się tu pożalić, lub odwrotnie pochwalić i podziękować za wspaniałą kartkę od użytkownika naszego forum. :-)

może zacznę ja:
dziękuję Kasss, za śliczną karteczkę z Wietnamką
oraz Gforpowi - Genkowi za... stos kartek, przepięknych, spełniających wszystkie moje kolekcjonerskie kryteria! :)

Bardzo Wam dziękuję Moi Mili:)

i jednocześnie proszę Bogusława o wyrozumiałość, ale opóźnienia nie są zależne ode mnie... :(
a także dziękuję za zestaw kartek w obwolucie Cracovia oraz lubelskiem.

jestem zadowolona
[dobre]

dud 
ma zapas kartek

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-04-17, 15:03   

Serdecznie dziękuję Pani Katarzynie (Kate8722) za wspaniałą panoramiczną pocztówkę z Lublina.

Pancake 
z pocztą za pan brat

MOJE ULUBIONE KARTKI: black & white, very colorful, art, landscapes, city views, people
Wysłany: 2010-04-17, 16:13   

czasami na różnych forach mogą być przyznawane punkty 'pomógł', ewentualnie tak zwane 'piwa', może oprócz tematu coś takiego by się dało zrobić?

Graza82 
Administrator
i maniaczka pocztowych kolejek

MOJE ULUBIONE KARTKI: simpleview, nightview, landmarks, UNESCO, niebieskie, maiko, geiko
Zaproszone osoby: 23
HOBBY: haft krzyżykowy, książki, świnki morskie, psy, rower
Wysłany: 2010-04-17, 16:32   

Pancake napisał/a:
zasami na różnych forach mogą być przyznawane punkty 'pomógł', ewentualnie tak zwane 'piwa', może oprócz tematu coś takiego by się dało zrobić?

proponowałam to Bruno. pomyślimy.
a może kawa zamiast piwo. ;-)

redka 
wie, gdzie jest poczta

Wysłany: 2010-04-17, 20:09   

Graza82 napisał/a:
Pancake napisał/a:
zasami na różnych forach mogą być przyznawane punkty 'pomógł', ewentualnie tak zwane 'piwa', może oprócz tematu coś takiego by się dało zrobić?

proponowałam to Bruno. pomyślimy.
a może kawa zamiast piwo. ;-)

A może znaczek? :mrgreen: Tak bardziej postcrossingowo ;-)

dud 
ma zapas kartek

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-04-17, 22:49   

redka napisał/a:
A może znaczek? :mrgreen: Tak bardziej postcrossingowo ;-)

Albo stempelek? Lub też naklejeczki "priorytet"? :mrgreen:

Cleo 
Administrator
Queen Of Egypt

MOJE ULUBIONE KARTKI: B&W, Historyczne, Kawa, Anioły, Maski, Ludzie, Cleopatra Wielka, zdjęcia Anne Geddes, Egiptologia, Mapy, Dita von Tesse...
Wysłany: 2010-04-17, 23:26   

Puki co nie znam na tym forum osób, z których byłabym niezadowolona. Każdy wywiązywał się z tagów czy prywatnych wymian, każdy próbował się przypodobać, czyli wysilił się aby sprawić adresatowi przyjemność. To bardzo dobrze świadczy o naszych userach. Jestem w pełni zadowolona z tego faktu i myśle,ze każdemu należa się tu podziekowania.

Swój osobisty niesmak mam tylko do Solielki , która dawno opuściła to forum, z nieznanych przyczyn , zaraz po tym jak wygrałam loterię, przez nią stworzoną. Niestety słuch po niej zaginął, po mojej wygranej także :mrgreen: Aczkolwiek jako osoba wyrozumiała, mam nadzieje,że niedługo powróci i rozwiąże tą sytuację. Zawsze domniemam,że coś mogło się stać...

Poza tym, wszyscy jesteście dla mnie postcrossingowymi bohaterami (jaki patos co? :mrgreen: )

Blog

for trade

photography

gforp
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-18, 10:53   

Moj widokowkowa Polska rozrosla sie od chwili wstapienia na Forum i sliczne wam wszystkim za to dziekuje. Wybieranie widokowek na forumowe tagi tez jest niesamowita frajda za ktora rowniez dziekuje. Najwazniejsze "dziekuje" za wasza wyrozumialosc ;-) Jestem balaganiarzem, pracuje w nocy i gubie sie w czasie. Moj lunch jest o 1:45 nad ranem, sniadanie gdzies w okolicach 12, dzien zaczyna sie kiedy innym sie juz konczy ... zapominam, przypominam sobie, a za chwile znowu zapominam. Nikt sie jeszcze na mnie za to nie pogniewal :oops:
Zero rozczarowan, a za dwie godziny bede sie walesal po plazy czyli, ze bedzie jeszcze lepiej :-)

kasss 
z pocztą za pan brat

MOJE ULUBIONE KARTKI: pop-art, dzieci, ludzie, black&white, orientalne, kawa
Wysłany: 2010-04-18, 11:55   

Ja również nie mam nikomu nic do zarzucenia, bardzo się cieszę z otrzymanych od Was pocztówek. Sama zawsze się staram wybierać pocztówki, które odpowiadają Waszym preferencjom, staram się jak mogę ;-) i nadal starać się będę :-D mam nadzieję, że nikogo nie rozczarowałam/rozczaruję.

greyboy 
Pocztówkocyty we krwi
cogito ergo sum :)

MOJE ULUBIONE KARTKI: widoczki, zabytki, cityview
Zaproszone osoby: 16
Wysłany: 2010-04-18, 20:01   

Ja mogę większości z Was zarzucić, że kartki wysyłane przez Was do mnie są dużo ładniejsze niż te, które ja wysyłam do Was. Normalnie zaczynam się na Was gniewać :mrgreen:

Petitek79 
Pocztówkocyty we krwi

MOJE ULUBIONE KARTKI: Metro, komunikacja miejska, nowoczesne pociągi
Wysłany: 2010-04-19, 08:26   

Znamy się z tego forum na tyle, że każdy z nas wie kto co lubi. Więc kartki nietrafione należą do rzadkości. Ja się bardzo cieszę ze wszystkich co dostałem. Inaczej nigdy bym się nie dowiedział gdzie leżą Głubczyce czy nie doczytał ciekawych informacji o Jarosławiu i sławnej studni- nawet sławniejszej tutaj niż tej w Kazimierzu Dolnym. Dzięki Wam otrzymałem kartki z schematami metra w Londynie i Berlinie. O bogatej kolekcji parowozów, ciuchci, kolei nie wspomnę. Kartki z trolejbusami są ewenementem w mojej kolekcji. Kto by pomyślał, że w Ostrołęce jest taki piękny most a Mińsk Mazowiecki jest taką sympatyczną mieściną. Inaczej też bym nie odrodził wspomnień o pięknej zielonej Irlandii i owianej tajemniczością Szkocji. A Tykocin? Tak bliskie mi miasto. Kto też przed rokiem myślał o Strachocinie? A Stalowa Wola tylko kojarzyła mi się z tym że mam tam jakąś rodzinę. Dziękuję Wam wszystkim :-)

kate8722 
z pocztą za pan brat

MOJE ULUBIONE KARTKI: city view, bird's-eye view, UNESCO, architektura, stadiony, black&white, krajobrazy
Wysłany: 2010-04-23, 19:57   

Dziękuję bardzo za pamięć i super urodzinowe przesyłki Magdzie i Panu Marcinowi :mrgreen: a także Zbyszkowi za piękny Poznań :-D wszystko fantastik i trafione w 1000% [bardzo dobre]

warbooks 
zbiera na znaczki
więc głoduje

MOJE ULUBIONE KARTKI: pop-art; z tekstem; polityczno-społeczne; LUDZIE; "kulturalne"; B&W&R; fotografia
Wysłany: 2010-04-23, 20:39   

Jestem poważnie rozczarowana... sobą przez ostatni tydzień - dwa.

Wybaczcie brak aktywności ostatnio, długa historia.
Chciałam tylko dać znać, że dotarły do mnie świetne przesyłki od Kasi & Magdy, dzięki dziewczyny - osobne wiadomości "reakcjonistyczne" obiecuję na weekend/poniedziałek :mrgreen: .

I przepraszam obie Kasie (sss & 8722) oraz Genka - kartki dla Was mam już od dawna, i obiecuję też najpóźniej w poniedziałek wreszcie pofatygować się z nimi na pocztę.

http://www.postcrossing.com/user/warbooks

Odpowiedz do tematu