Wysłany: 2010-07-22, 11:09 czy wysyłać jeszcze raz ?
Czy kiedy kartka Wasza utyka gdzieś w przestworzach to wysyłacie następną? Już mam 26 dni do Niemiec i adresatkę która się loguje systematycznie i nie odpisuje na moje maile
Wysłać nast czy nie?
Ostatnio zmieniony przez greyboy 2010-07-23, 09:32, w całości zmieniany 1 raz
A czy po tych regulaminowych 60 dniach będę mogła wylosować nowy adres? I co jesli ta stara wygaśnie a dojdzie czy będzie ją można zarejestrować pomimo to?
A czy po tych regulaminowych 60 dniach będę mogła wylosować nowy adres? I co jesli ta stara wygaśnie a dojdzie czy będzie ją można zarejestrować pomimo to?
Tak i tak. Na zarejestrowanie kartki jest jakiś rok, czyli jeszcze ok.10 miesięcy po tym jak kartka otrzyma status expired będzie mogła być zarejestrowana:)
_________________ "Methinks, I see... Where??? In my mind`s eyes..."
Shakespeare
Po 26 dniach to jeszcze za wcześnie. Ale jeśli się loguje, to bym po 60-70 dniach wysłał. Tym bardziej skoro to Niemcy.
Miałem przypadek, że dwie kartki wysyłane tego samego dnia szły do Estonii i na Litwę i gdzieś zaginęły. Ewidentnie musiały się zawieruszyć pewnie wraz z całym workiem przesyłek. Wysłałem jeszcze raz- doszły bez problemu
MOJE ULUBIONE KARTKI: Widoki, Anioły, koty, różne kolorowe...
Wysłany: 2010-08-19, 21:34 Re: czy wysyłać jeszcze raz ?
marta-la napisał/a:
Czy kiedy kartka Wasza utyka gdzieś w przestworzach to wysyłacie następną? Już mam 26 dni do Niemiec i adresatkę która się loguje systematycznie i nie odpisuje na moje maile
Wysłać nast czy nie?
Ja wysyłam- o ile użytkownik sie loguje.Niedawno zdarzyło mi się wysłać 2-gą do Niemiec i obydwie doszły w ten sam dzień!!! z tym , że pierszą wysłałam przd wyjazdem na urlop-jako zwykłą, a drugą już priorytetem-priorytet szedł 2 dni, a zwykła ponad 3 tyg.wogóle teraz latem pocztówki idą dłużej aniżeli poza sezonem ogórkowym.Niestety.
Mi wiadomości początkowo uznawało za spam, ale w ustawieniach tak dałam, że już nie bierze tego jako spam. Ja bym jednak zaczekała, być może kartka gdzieś się zawieruszyła i szuka drogi do Niemiec? Cierpliwości :)
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum