Aż się pochwale - na moim blogu piękne egipskie pocztówki , które zakupiłam w sklepie z antykami. Ku osobistej radości piąta pocztówka została mi ofiarowana gratis
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
MOJE ULUBIONE KARTKI: stare kartki z Japonii i Wenecji, warszawska Praga, mosty, czarno-białe i inne też.
Wysłany: 2010-08-26, 22:25
Wiesz mój pies wabi się Brutus i jak jestem zła na niego to mówię I TY PRZECIWKO MNIE BRUTUSIE? Będziesz tez mógł jak jeden ze starożytnych władców pogadać z kicią : I TY PRZECIWKO MNIE CLEO?
MOJE ULUBIONE KARTKI: stare kartki z Japonii i Wenecji, warszawska Praga, mosty, czarno-białe i inne też.
Wysłany: 2010-08-26, 22:36
Kotek całkiem ładny myślałam, że Twój. Niech może w takim razie nazwą go inaczej, co by kłopotów nie było. Zresztą nasza Cleo nie Cezar, chyba.
WTF, że aż się tak wyraże...,że nieby ja kotem, że kot mną...co jest?! Przecież to profanacja mego jakże sławetnego nicku! Tym bardziej,że ja kotów nie lubie!!! Wrrrr....jakby nie było innych imion dla zwierząt!!!
Subtelnie reasumując - jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
A why not?
Kieeedyś podobało mi się wszystko, co związane z Egiptem, ale po jakims czasie przeszło.
A żeby Cie pocieszyć, napiszę, że nikt jakoś tak od kilku... lat nie nazywa mojej kotki "Kleo" . Ale imię zostało jako oficjalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum