MOJE ULUBIONE KARTKI: stare kartki z Japonii i Wenecji, warszawska Praga, mosty, czarno-białe i inne też.
MOJE ULUBIONE KARTKI: stare kartki z Japonii i Wenecji, warszawska Praga, mosty, czarno-białe i inne też.
Wysłany: 2010-07-25, 15:57
O rany! Kolejny błąd nowicjusza! Przepraszam ale ja napisałam tego posta na blogu na próbę, miałam problem ze wstawieniem zdjęcia. Usunęłam wersję roboczą i nie zauważyłam, że zostało na stronie. Człowiek uczy się na błędach! Już wykasowałam. Wieczorem wstawię pierwszy tekst.
Wysłany: 2010-07-25, 19:21
Jak ktoś mi powie jak mam zmienić godzinę wyświetlanych postów i komentarzy na blogu to będę baaaardzo wdzięczna, bo już nie mam siły szukać, a denerwuje mnie, że jest niewłaściwa.
pasazerka Pocztówkocyty we krwi a świat na wyciągnięcie ręki
Wysłany: 2010-07-27, 13:46
Drogi Petitku, zabrzmiało to troszkę szpitalnie . sama się czasami zastanawiam czy nie powinni umieścić mnie w jakimś spokojnym miejscu dla chwilowego odpoczynku, ale tymczasowe ochłodzenie w Polsce skutkuje u mnie dojściem do normy przegrzanych zwojów. Przynajmniej na razie. Co będzie dalej?- zobaczymy. Grunt to podobno umieć śmiać się z siebie i podchodzić z rezerwą. Oczywiście zapraszam Cię serdecznie i mam nadzieję, że się nie rozczarujesz. Ja, jeśli pozwolisz, również zajrzę co tam w trawie u Ciebie piszczy. Oki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum