MOJE ULUBIONE KARTKI: widoczki (pojedyncze <3), zwłaszcza nocne lub o zachodzie słońca; ludzie
Wiek: 21 Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 151 Skąd: Paskuda z Południa
Wysłany: 2010-07-08, 10:03
pasazerka napisał/a:
Petitek79 napisał/a:
Słyszeliście o tej słynnej ośmiornicy Paul? Ta co przepowiada zwycięstwa lub porażki reprezentacji Niemiec w piłkę nożną.
ekhm, że co?! ośmiornica?
Ośmiornica xD Ma podobno dwie miski z jedzeniem, jedna oznacza reprezentację Niemiec, druga przeciwnika i z której zje, ta drużyna wygrywa. Z tego co słyszałam, podczas mundialu się nie pomyliła jeszcze xD I super, bo kibicowałam wczoraj Hiszpanii :D
hm, są już wakacje, może odświeżyć kwestię spotkania w Rzeszowie? :)
Brzmi ciekawie, a co konkretnie? jak, kiedy?
_________________ "Odnajdź w życiu pasję, by Twoje starania nie poszły na marne."
Monasi4 zbiera na znaczki Pocztówek miłośniczka :)
MOJE ULUBIONE KARTKI: Street view! Domy! mosty, czarno-białe zdjęcia kobiet, pojedyncze widoki, nocne widoki miast, weneckie maski,
Wiek: 16 Dołączyła: 24 Maj 2010 Posty: 98 Skąd: Wieś pod Warszawą
Wysłany: 2010-07-10, 18:22
Jeeej Rzeszów, oczywiście chciałabym być, ale moja mama umrze na samą myśl wypuszczenia mnie w taką podróż :) Sama, pociągiem, och już kiedyś jej pytałam czy mogę, mało nie oszalała, bardzo się o mnie boi ^^.
Gdyby to była Warszawa, to tak (ale wiem, że jeszcze przed moim przybyciem na forum było spotkanie w Waw, więc cóż przegapiłam...)
Rzeszów odpada. Właściwie dlaczego Rzeszów?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum